Před prázdninami jsme se nenudili

Prázdniny začali a závěr školního roku byl opravdu náročný.

Začalo to již Dětskou ligou v Týně 11. června. V týdnu jsme pokračovali s „Na kole s mapou„. Tady nám průběh trochu narušila silná bouřka, která lámal i stromy. Naštěstí se přehnala a tak jsme si mohli zajet s mírným zpožděním, i když některé přihlášené bouřka odradila. O výsledky v tomto závodě určitě nešlo. Účastníky potěšila užitečná cena a trochu něco sladkého.
Hned o víkendu pokračovala Dětská liga čtvrtým závodem v prostorově velmi zajímavém lese na Lopečku. Tentokrát počasí vyšlo na jedničku. Navíc spoustu z nás běželo ještě předešlí den oblastní závod u Hradce.

Na vyhlášení nejlepších šesti pouze čtyři – Bertík, Rozárka, Matouš, Eliška.

V posledním týdnu před prázdninami nás čekal závěrečný závod Kufrování školního roku 2022/23. Počasí také přálo, i když teplota šla nahoru až moc. Závod proběhl v rychlém lesa, i když své záludnosti také nabídl. Cena pro závodníky pak bylo opékání, kdy vše potřební k ohni závodníci dostali. Na závěr pak proběhlo vyhlášení. Oceněni bylo šest účastníků s nejvyšším počtem bodů v školním roce 2022/23, které bylo možno získat v šesti bezplatných závodech (každému se počítali čtyři bodově nejlepší závody). Žáci a studenti základních i středních škol si tak odnesli i kromě drobné ceny poukaz na nákup sportovních potřeb.

Pořadí Kufrování 2022/23

Dokoupilová Eliška484
Klíma Matouš466
Klímová Rozárka451
Plachá Zita440
Klíma Albert372
Doleželová Jolana317

Poslední akcí, už vlastně prázdninovou bylo OB vysvědčení, které proběhlo odpoledne v den předávání vysvědčení ve škole. Účastníci si zde mohli vyzkoušet deset OB dovedností v jednotlivých samostatných disciplínách. Určitě je ještě co zlepšovat. Kromě OB vysvědčení nechyběl balíček drobných cen.

Po vysvědčení je první polovina sezony komplet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *