Kufrování pro školáky

V letošním roce pořádá náš oddíl několik bezplatných závodů pro základní školy. V lese budou přichystané tratě a to včetně trati vyznačené fáborky. Byla by škoda je nevyužít i pro ostatní zájemce o orientační sport.

V rámci závodu škol, budou tak probíhat bezplatné veřejné závody „Kufrovánì pro školáky“. Na závodech pro školy budou tratě přiřazené k jednotlivým ročníkům. Proto i zájemci z řad veřejnosti poběží trať pro ročník, který ve škole navštěvují. Do 4. ročníku se běží fáborkovaná trať s možností zkracovat. V případě, že by si chtěl účastník zkusit těžší trať a nebo naopak na těžší si netroufl může si vybrat i jinou trať. Výsledný čas bude závodníkovi změřen, ve výsledcích však bude uveden mimo soutěž. Závody si mohou přijít vyzkoušet i mladší závodníci v doprovodu rodičů, dospělí nebo senioři.

Závody pro školy probíhají od 9 hodin ráno a tratě budou připraveny až do 15 hodin odpoledne. V uvedeném časovém rozmezí mohou zájemci přijít a zaběhnout si svůj závod. Na závod se není třeba dopředu přihlašovat. (u skupin nad 3 osoby přihlášení vyžadováno). Pro urychlení průběhu startu, prosíme však o přihlášení prostřednictvím emailu ob@obkta.cz nebo přihlašovacího formuláře. Stačí uvést jméno, příjmení, školu a přibližný čas příchodu. V případě většího zájmu o start po 15 hodině odpoledne je možné start posunout – uvést v přihlášce. Případné posunutí startu bude potvrzeno emailem. 


Termíny:

29. 5. Tábor – Měšice 

31. 5. Choustník

05. 6. Chýnov 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *