Zaměřeno na říjen

Po na závody bohatém září nás čeká snad ještě více nabitý říjen.

Říjen zahájíme oblastním závodem. V neděli 2. října se poběží ve Zhoři u Tábora Liga Vysočiny. I když jde o soutěžní závod, začátečníci i pokročilejší OB běžci si mohou zaběhnou. Je vypsaná kategorie jak pro příchozí, tak fáborkovaná trať pro nejmenší.
Základní informace naleznete v událostech. Vše potřebné vám pak vysvětlíme na místě.

Hned další víkend pokračujeme Dětskou ligou. Při šestém závodě se vydáme znovu nedaleko Hlinice. Poběží se v sobotu 8. října. Informace budou zveřejněny na webu Dětské ligy.

Další akcí je tradičně netradiční přebor klubu Liščí troják. O medaile si to rozdáme ve sprintu, na krátké i na klasice. Závod je určen pro veřejnost. Sprintovou trať zvládnou i ti mladší a v nejhorším může pomoci doprovod. Liščí troják proběhne 12. října na Knížecím rybníku. Informace naleznete v událostech.

O další medaile si to rozdáme v losovaných štafetách. Štafety se budou losovat podle výkonnostních košů, tak aby byly co nejvyrovnanější. O medaili tak mohou bojovat všichni. Štafety poběžíme v pondělí 17. října a to u Plané nad Lužnicí. I k tomuto závodu naleznete informace v událostech.

Poslední říjnovou akcí (tou však sezona nekončí), bude třetí podzimní Kufrování pro školáky. Tentokrát si výkonnost porovnáme u Sezimova Ústí a to v pondělí 27. října. Více informací naleznete na webu Kufrování.

Samozřejmě pokračují i tréninky. Více informací k tréninkům v záložce. V neposlední řadě proběhne podzimní víkendové soustředění. Letos zavítáme k nedaleko od Oslavan.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *