Táborský den orientačního běhu za námi

Ve středu proběhl další ročník Táborského dne OB. Po třech letech deště se konečně ukázalo sluníčko. Dokonce bylo teplo.

Běhali jsme potřetí v Botanické zahradě a jelikož tohle zajímavé místo má co nabídnout a je tu stálo mnoho věcí k objevení, nikdo se nenudil. Středeční závod k prozkoumání zahrady poskytl mnoho možností.

Kromě nevšedního zážitku dostal každý účastník do 18 let balíček cen a ti co se dokázali přihlásit alespoň den před závodem a bylo jich více jak polovina, obdrželi poukaz na nákup v obchodě se sportovními potřebami v hodnotě 250 Kč. Výsledky a několik fotek najdete na stránce akce.

Akci finančně podpořilo město Tábor, poukazy na nákup jsme pořídili díky podpoře Jihočeského kraje. Za podporu děkujeme. Všechny podpořené sportovní akce městem naleznete na webu města Tábor.

S nedělní Dětskou ligou tak máme květnové akce pro veřejnost za sebou. Červen nám však také nabídne zajímavé akce. Hned 4. června proběhne letošní čtvrtá Dětská liga Táborska v orientačním běhu. Letos poběžíme již v třetím nově zmapovaném prostoru lesa. Tentokrát se vydáme k Modré Hůrce.

V pátek 24. června proběhne pak tradiční závěrečné Kufrování pro školáky školního roku 2021/22. Opět se sejdeme ve Stříbrných Hutích a kromě vyhlášení nejlepších si opečeme špekáčky. Pro účastníky z řad školáků, předškoláků a studentů SŠ bude vše potřebné k opékání připraveno. Bližší informace budou zveřejněny v nejbližším možném termínu na těchto stránkách.

Poslední téměř již prázdninovou akcí je „Na kole s mapou.“ Na kole se projedeme v úterý 28. června. Bližší informace budou také sděleny na těchto stránkách.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *