Stříbrné Hutě

Pátečním závodem s posezením byla ukončena letošní jarní část sezony. Jelikož poslední závod byl i šestým a závěrečným závodem Kufrování pro školáky ročníku 2019/2020 proběhlo zároveň vyhlášení a ocenění nejlepších.

Nakonec k zařazení do celkového hodnocení ročníku bylo podobně jako v loňském roce potřeba minimálně zaběhnout dva závody. Do celkového hodnocení se pak počítaly čtyři nejlepší závody účastníka ve své kategorii v ročníku. Body pro každého závodu se tak získávaly ve srovnání s vrstevníky. Získané body se vložily do celkového hodnocení všech závodníků. Pořadí tak nevyjadřuje absolutní schopnosti závodníka, ale schopnosti v rámci svých vrstevníků.

Oceněno bylo stejně jako v předešlém ročníku 6 nejlepších. Poukaz v hodnotě 500 Kč na nákup v obchodě zaměřeném na sport i orientační běh nakonec získali:
1. Zita P.
2. Eliška Č.
3. Jolana D.
4. Nora P.
5. Jakub K.
6. Nela L.

Nejlepším blahopřejeme.

Po vyhlášení pokračovala zábava a opékání. Několik účastníků i přespalo. Ti si po setmění užili i stezku odvahy.

Za finanční podporu celého ročníku Kufrování pro školáky děkujeme Ministersvu obrany a především všem, kteří se jakkoliv bezplatně podíleli na zabezpečení závodů. Bez jejich ochoty by závody nebylo možno uskutečnit.

O prázdninách nás čeká pět orientační závodů v rámci „Pět dnů OB v Táboře“. Na první závod můžete zavítat již 8. 7. (změna z 10.7.) nedaleko Dražiček. Více informací zde.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *