Letní aktivity

Prázdniny začínají a jako každý rok, náš oddíl bude pořádat letní aktivity. Některé aktivity budou veřejné a jiné neveřejné (oddílové).

První akcí na které se náš oddíl podílí je dětský den v Ratibořských Horách. V rámci dětského dne si můžete zaběhnout malý orientační závod. Jen kvůli orientačnímu běhu nejezděte. Zkušený závodník jej zvládne do 10 minut. Jako celek si však dětský den jistě užijete. Začátek ve 14,00 hod. u hasičské zbrojnice.

Hned následující pátek (5.7.) pořádáme závod pro letní tábor. Tentokrát bude trať těžší a závod na vyzkoušení nebo jako trénink určitě stojí za cestu. Případní zájemci se mohou informovat na ob@obkta.cz nebo na mob. 777 603 927, kde obdrží bližší informace. Vrcholem prázdnin bude letní sedmidenní soustředění. Jede většina oddílu, takže bude jistě mnoho zábavy.

Další chystané akce určené pro veřejnost budou zveřejněny na tomto webu a v kalendáři akcí . Ostatní oddílové akce budou rozesílány pouze mailem. V případě zájmu o zasílání informací proto napište na mail ob@obkta.cz. Všem přejeme krásné prázdniny ať už s OB nebo bez 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *