Po prázdninách

Po prázdninách, kdy jsme si v jeho závěru mohli vyzkoušet orienťák v rámci MikroOB a zorientovat při OB bruslení, jsme zahájili září závodem „Do školy“, který proběhl hned první školní den v pondělí 2. září.

Závod měl tradičně slušnou účast a běželo se na třech tratí různých obtížností. Ani by se nechtělo věřit, že ještě v neděli většina z nás závodila na dobře obsazeném Interkompasu, kterým jsme zakončili naše vydařené letní soustředění. Výsledky pondělního závodu naleznete zde. Všichni účastníci do 16 let obdrželi ceny, které jistě využijí v novém školním roce a nějakou tu sladkost. Předem přihlášení do 16 let obdrželi poukaz na nákup nejen školních potřeb. Za finanční podporu děkujeme městu Tábor.

Tímto závodem však zajímavé září jen začíná. Již příští středu můžete zavítat na první závod nového ročníku Kufrování pro školáky. Informace k závodu naleznete na stránce akce. V neděli 15. září pokračuje pátým závodem Dětská liga, kdy zavítáme na mapu Lopeček nedaleko Dobronic u Chýnova. Informace na stránce závodu. Na oba závody jsou připraveny pěkné ceny a to díky podpoře Ministerstva obrany. Závody jsou pro veřejnost bezplatné.

Na konci měsíce, v neděli 29. září, náš oddíl pořádá oblastní závod nedaleko Chýnova na nové mapě. Závodu se mohou účastnit i začátečníci a méně zkušení soutěžící, pro které jsou připraveny tratě s přiměřenou obtížností. Jde o výbornou příležitost vyzkoušet si a podívat se jak probíhají větší závody. Informace k tomuto závodu naleznete na svazovém webu ORIS. Do kategorií pro veřejnost se lze přihlásit i na místě.

Náš oddíl samozřejmě i trénuje. Do konce října dvakrát týdně v lesích okolo Tábora. Od listopadu pak trénujeme v tělocvičně. Každý zájemce je vítán. Informace k tréninkům naleznete na tomto webu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *