Déšť se nám vyhýbal

Poslední tři akce před prázdninami vyšli nakonec dobře. Déšť se nám vyhnul.

Při závěrečném Kufrovaní sice při závodě trochu pršelo, ale na opékání a vyhlášení celkových výsledků již bylo pěkné. Každý účastník závodu obdržel k opékání vše potřebné jako cenu.
Vyhlašovali jsme tradičně šest nejlepších účastníků Kufrování školního roku 2021/22, tak že jsme body získané v jednotlivých kategoriích dali do společné tabulky. Výsledky tak neukazují absolutně nejlepší závodníky, ale nejlepší vůči svým vrstevníkům.
Do výsledků se počítali čtyři nejlepší bodové výsledky závodníka z šesti proběhlých závodů. Každý vyhlášeny obdržel diplom a poukaz na nákup sportovního vybavení. Celkové pořadí školního roku:

Klíma Albert486
Čápová Denisa485
Holzäpfel Jan476
Čápová Eliška 449
Plachá Zita437
Klíma Matouš340

Po vyhlášení pokračovala volná zábava na mlýně. Kdo chtěl mohl i přespat. Když už jsme končili, přišel opravdu prudký slejvak.

Další akcí byl závod na kole. Účast sice byla nízká,  to však  určité nesnížilo zajímavý závod. Každý kdo se zúčastnil získal, kromě drobné ceny k doplnění energie navíc držák mobilu na kolo, což s nadcházejícími prázdninami jistě všichni využijí.
Počasí bylo výborné, déšť se dostavil až když už byli všichni doma.

Den před vysvědčením ve škole jsme rozdávali orienťácká vysvědčení. V několika disciplínách si každý mohl vyzkoušet své dovednosti. Tři nejlepší v součtu všech disciplín (pro žaky a mladší) si odnesli, kromě drobných cen pro každého, navíc poukaz na nákup ve sportovní prodejně. Cenu navíc si odnesli i nejaktivnější v rámci jarních tréninků. Při vysvědčení jsme měli z počasím opravdu na malé. Kontroly se roznášely i sbíraly za prudkého deště. Během akce naštěstí ani nekáplo.
V létě nás čeká jen několik akcí o kterých budeme informovat v kalendáři. Odkazy budou také vloženy v záložce „pořádáme„. První akcí je již ve čtvrtek (7.července) závod nedaleko Dražiček u Tábora. Informace v kalendáři.

Školní rok zahájíme závodem „Do školy“  1. září.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *