Do prázdnin tři akce

V červnu jsme již stihli Dětskou ligu a Dětský den.

Mapa pro Dětský den vznikla za jedno dopoledne. Šlo o jednoduchý závod vhodný pro seznámení s principem OB. V rámci dětského dne tak OB vyzkoušelo hodně přes sto děti.

Než nastanou prázdnin čekají nás ještě tři další akce. Nejprve zavíráme na klasický orienťák. V rámci Kufrování pro školáky nás čeká závěrečný závod ročníku 2021/22, při kterém vyhlásíme a oceníme nejlepší závodníky. Vyhlášení proběhne na mlýně, kde také proběhne tradiční opékání. Kufrování proběhne v pátek 24. června. Informace naleznete webu Kufrování.

Další akce bude OB na kole v úterý 28. června. Jako loni odstartujeme nedaleko Zárybniční Lhoty. Letos však tratě povedou jiným směrem. I tady čeká na účastníky malá odměna. Více na  v kalendáři.

Hned následující den nás čeká poslední předprázdninová akce. V rámci posledního tréninků rozdáme OB vysvědčení. Dovednosti zhodnotíme v několika jednoduchých OB soutěžích. Celkový vítězové v daných věkových kategoriích si odnesou cenu. Účastníci do 18 let pak cenu drobnou. Informace také v kalendáři.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *