Dětská liga Táborska 2019

Podobně jako v předešlých letech proběhnou i v roce 2019 závody Dětské ligy Táborska orientačního běhu. Dětská liga je především určena pro děti a mládež. Přijít si zaběhat orientační běh však mohou i dospělí a senioři, začátečníci nebo zkušení orientační běžci.

V letošním roce proběhne osm závodů a také tradiční Závěrka. Pro tři závody pak budou vytvořeny nové mapy.

Na účastníky do 16 let čekají drobné ceny a diplom po každém závodě. Někdy i doprovodná akce. Na nejaktivnější závodníky v průběhu celého roku (nejvíce účastí) pak čeká hodnotná užitečná sportovní cena, kterou obdrží v rámci vyhodnocení po předvánočním závodě. V letošním roce by jsme rádi ocenili i nejlepší závodníky v celém ročníku 2019.

Jestli nemáte zkušenosti s orientačním během, vše potřebné vám rádi vysvětlíme na startu jednotlivých závodů. Pro nejmenší a začátečníky bude připravena trať lesem vyznačená fáborky.

Bližší informace o závodech i informace o hodnocení celého ročníku Dětské ligy budou zveřejněny začátkem března na stránkách Dětské ligy. Závody jsou bezplatné. Registrovaní orientační běžci platí 40 Kč.

Na první závod – Otevírání sezony se můžete těšit v sobotu 30. března. Start závodu na fotbalovém hřišti Tábor – Měšice tradičně od 14 hodin.

Samozřejmě náš oddíl OK Střelka i v roce 2019 bude pořádat řadu dalších akcí. O akcích budeme informovat na těchto stránkách v záložce pořádáme a také v kalendáři. První akce nás čeká již v pondělí 18. března, kdy proběhne orientační bruslení. Orientační bruslení proběhne na zimním stadionu Tábor a to od 19,15 hodin. Všichni jste srdečně zváni, vstup je volný. Další informace naleznete zde.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *