Pestré září

Pestré září na orientační běh máme za námi. Povedlo se zorganizovat několik zajímavých závodů ať už šlo o závod v rámci Dětské ligy na Choustníku nebo závody v rámci Kufrování pro školáky v Chotovinách nebo v Plané nad Lužnicí. Pro závody se podařilo zajistit zajímavé ceny, které jistě účastníky potěšily. Naši členové si tak mohli vyzkoušet závody s obtížností se kterou se setkají na oblastní úrovni v neméně zajímavých terénech. Tyto závody tak poskytují dobrou přípravu na závody oblastní o čemž jsme se mohli přesvědčit například na závodech v Ružené, ale i v rámci Dětské ligy na kterou zavítali i závodníci z Jindřichova Hradce.

Neméně zajímavé byly tréninky, kde jsme zkoušeli různé dovednosti. Při tréninku pořádaným SOS Jindřichův Hradec, jsme pak mohli vyzkoušet jiný přístup s možností srovnání našich výkonů nejen mezi sebou.

Před námi je měsíc říjen, na závody neméně chudý. Čeká nás 6. závod Dětské ligy zatím ne v moc oběhaném prostoru u Kozího hrádku a 7. závod Dětské ligy na fotbalovém hřišti v Táboře – Měšicích. Do úplně nového prostoru se podíváme v rámci Kufrování pro školáky. Třetí podzimní závod proběhne v zámeckém parku v Radeníně na nové mapě určené pro orientační běh.

Samozřejmě nás čekají tréninky, tento měsíc ještě venku a několik oblastních závodů.

Jediné co si můžeme přát, kromě hojné účasti je pěkné počasí, které nám zatím v letošním roce vychází.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *