Co nás čeká v letošní sezoně?

V první řadě nás čeká Dětská liga Táborska v orientačním běhu. Celkem osm závodů v pěti lokalitách Táborska, kdy dvě lokality budou v nových prostorech. Více informací naleznete na webových stránkách Dětské ligy www.detskaliga.obkta.cz.

V letošním roce nás také čeká World Orientering Day WOD (Světový den orientačního běhu, který letos připadá na den 23. 5. 2018. I my se zapojíme a uspořádáme malý závod. Informace k samotnému závodu zveřejníme na těchto stránkách. Stránky WOD naleznete zde.

Dále náš oddíl bude organizovat závody pro základní školy. O termínech a místech budeme informovávat na těchto stránkách. Jelikož pro školy budou připraveny tratě, byla by škoda jich nevyužít. Případní zájemci budou moci tratě proběhnout a to v odpoledních případně dopoledních hodinách. I pro školy bude připravena fáborkovaná trať, takže se nemusí obávat ani méně zkušení a nejmenší.

S orientačním během se budete moci setkat i na různých akcích pořádaných obcemi, na kterých se budeme podílet a o kterých budeme informovat.

Pro vážnější zájemce je potom možnost trénovat v našem klubu, účastnit se závodů jak oblastních tak republikových. Stačí napsat na kontaktní formulář, zavolat na 777 603 927 a nebo přijít na kteroukoliv akci vyzkoušet a zeptat se.

V letošním roce pak náš klub organizuje jarní čtyřdenní soustředění a letní sedmidenní soustředění se závěrečnou účastí na závodech.

No a třeba se povede i něco víc.

Na činnost oddílu jsme obdrželi finanční podporu města Tábor, kterou využijeme ve prospěch všech našich členů případně na pořádané závody. Městu Tábor za podporu děkujeme. Informace o schválených dotacích městem naleznete zde

.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *