Stránky pod OK Střelka

V měsíci říjnu byl v Táboře založen nový orientační klub pod názvem OK Střelka. Vznikem nového klubu, který vznikl odchodem části členů SK Kotnov Tábor přešly webové stránky, na kterých se nacházíte včetně webových stránek Dětské ligy pod klub OK Střelka. Stránky se pouze přejmenovaly z SK Kotnov Tábor na Orientační běh Tábor a v budoucnu budou hlavně určeny pro informace OK Střelky pro veřejnost (pořádané závody, tréninky, informace o orientačním běhu apod.). Na stránkách byly ponechány články, které se vztahují k událostem, na kterých se výrazně podíleli nebo které organizovali současní členové OK Střelka.

Klubové stránky OK Střelka byly vytvořeny na www.okstrelka.cz a budou se především věnovat klubovým záležitostem.

Stránky Dětské ligy Táborska v OB (www.detskaliga.obkta.cz) se změna nijak nedotkla.

Tréninky

Tréninky probíhají v nezměněné podobě. Od konce října trénujeme v tělocvičně ZŠ Měšice a to každý pátek od 16 hodin. Bližší informace můžete získat na e-mailové adrese ob@obkta.cz nebo tel. 777 603 927.

Dětská liga

Dětskou ligu z větší části organizačně zajišťovali současní členové OK Střelky. Od 7 Dl se závody pořádají pod hlavičkou OK Střelka. Na vlastní průběh Dětské ligy nemá změna žádný vliv. Veškeré oficiální informace jsou nadále zveřejňovány na webových stránkách www.detskaliga.obkta.cz, na facebooku pak nově na stránkách Orientační běh Tábor. Jinde hlavní organizátor články o závodech včetně výsledků nezveřejňuje. Další závod Dětské ligy proběhne již 16. prosince. Více informací naleznete na stránce závodu.

Na závěr

Klub OK Střelka chce dělat sport (orientační běh) pro všechny. Prostředky klubu chceme využít pro všechny naše členy a ne je směřovat do předražených služeb, které si může klub zajistit sám. Každý člen klubu má právo podílet se na rozhodování klubu a právo nahlížet do finančních a rozhodovacích procesů v klubu, které budou zpřístupněny pro členy na webových stránkách OK Střelka.

Ok Střelka chce navázat na činnost SK Kotnov Tábor před rokem 2006.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *